40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Lookbooks

Følg din drøm og lad eventyret begynde – oplev Jeres bryllup på de smukkeste danske locations, vi nøje har udvalgt til Jer.

I vores lookbooks oplever I et bryllupstema som fx et vinterbryllup, og vi præsenterer Jer for hele konceptet. I ser hvordan vi styler en lækker og æstetisk bordopdækning, de flotteste brudekjoler, pyntning af lokaler og ikke mindst stylingen af bruden. Vi ønsker at hjælpe og inspirere Jer til at skabe præcis det bryllup I ønsker. Et bryllup er en stor begivenhed med mange små steps i planlægningen. Det er vigtigt at have helheden i tankerne, når man planlægger bryllupsfesten. At de små detaljer og tilvalg passer til det overordnede tema i bryllupseventet. Disse lookbooks er en inspirationskilde til Jer, der planlægger Jeres bryllup. Både at I finder inspiration og nye ideer til, hvordan Jeres bryllup bliver komplet.

Er I kommende brudepar og skal giftes, så se med her. Vi har kreeret forskellige lookbooks, der tager afsæt i årstiden.

Brudestyling.dk er professionelle stylister. Vi har allesammen stor erfaring med styling af hår og makeup til den store dag.Copyright © 2019 Brudestyling.dk