40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

september 20, 2023

Slotsbryllup i romantiske omgivelser

Slotsbryllup i romantiske omgivelser

Slottet danner rammen

Det traditionsrige slotsbryllup står højt på ønskelisten hos mange kommende brudepar, og det kan vi virkelig godt forstå. Hvis man ønsker en totaloplevelse, hvor alt foregår samme sted, så er det her modellen du skal gå med. Vielse i den tilhørende slotskirke, reception på slottet og festmiddag i den store festsal, hvor gæsterne efterfølgende kan gå til ro i et af de mange værelser, og næste dag kan brudeparret vågne op sammen med sine gæster og slutte en fantastisk dag af med god ro og samtaler omkring jeres store dag. Lyder det ikke ganske skønt? Vi er i hvert fald store fans af dette setup.

En slotskirke lyder måske stort og prangende, men slotskirker er jo i princippet ikke store og voluminøse kirker – Faktisk plejer de som regel at være mindre og meget mere intime, da kirken er lavet til kun selve slottet. Selvom brylluppet holdes i en slotskirke, som jo ikke er en folkekirke, så er der som regel mulighed for at få en præst ud, så vielsen stadig bliver kirkelig. Er man dog ikke til en kirkelig vielse, så er det også en mulighed med en borgerlig vielse i en slotskirke.

Det bliver næppe mere romantisk end at blive viet i en slotskirke. Ved at alting sker på slottet, så vil der med stor sandsynlighed også opstå en tættere oplevelse med gæsterne – Især også hvis mange af gæsterne overnatter på slottet sammen med brudeparret. Dét med at kunne være sammen med sine gæster hele dagen, giver et virkelig godt flow igennem dagen.

Fordelene ved et slotsbryllup er efterhånden mange, men endnu en ting der også er en god fordel er, at du nærmest at sikret fantastiske omgivelser til at få taget nogle fantastiske bryllupsbilleder. En stor slotshave til nogle skønne parbilleder i naturskønne omgivelser og stemningspræget festbilleder fra det smukke slot.

Slottet som så fint får dannet rammerne om jeres dag bliver således også den røde tråd igennem dagen. Vielsen starter her, derefter følger receptionen og til sidst festen. Og hvilket bedre sted findes der for at holde bryllupsfest med stil? Det romantiske setting med de antikke rum og den barokke stil er fantastisk til at give den helt rette stemning.

Brudestyling.dk er professionelle stylister. Vi har allesammen stor erfaring med styling af hår og makeup til den store dag.

Share: / / /


Copyright © 2019 Brudestyling.dk