40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

august 24, 2018

Midnats bryllup

Midnats bryllup

Rustikt midnatsbryllup på Børkop vandmølle

Det har været en fast tradition, at vielser førhen i tiden lå sent om eftermiddagen med efterfølgende fest, middag og dans. Meget ændrer sig hele tiden, og vi firer på fastbundne traditioner, og tilpasser nye regler ind i gamle skikke. Derfor har vi i denne lookbook ladet os inspirere af gamle traditioner for at give jer indblik i stemningen til et midnatsbryllup.

 

Til et midnatsbryllup har lyset og faklerne en særlig stemning og betydning. Vi har lavet sceneriet for Jer, så i kan se, hvordan en smuk og stille vinteraften kan danne en magisk ramme om Jeres smukke bryllup. Når aftenen begynder at nærme sig og mørket falder på, er det skønt at kunne tænde op i faklerne rundt om i haven og nyde ildens skær.

Når vi styler en brudemakeup og hårstyling skal stylingen være smuk ud til på de sene nattetimer
Mange brude spørger ind til holdbarheden og udtrykket i brudemakeuppen. Det er vigtigt at holde sig for øje, at brudemakeuppen er en helt særlig makeup. Det er ikke en festmakeup, dagmakeup eller den
makeuptype, bruden lægger til daglig. Brudemakeuppen skal tage afsæt i brudens personlighed og afspejle den. Vigtigt er, at brudemakeuppen er virkelig smuk, yndefuld og super, super glamourøs. En brudemakeup er noget for sig, og den skal gøre sig perfekt både i lyse som mørke timer.

 

Vi karakteriserer en brudemakeup som en virkelig smuk og klassisk makeup. En bryllupsfest er en
følelsesladet fest, hvor I krammer, kysser og fælder en tåre. Du vil naturligvis bære en makeup, der klarer alle situationer.

Hvorfor ikke holde et midnatsbryllup?

Fordele er mange, for selvom flere har en tendens til at holde bryllupperne tidligere, så giver et
midnatsbryllup andre muligheder. Bryllupsdagen starter stille og roligt og nydelsen ved styling af
håropsætning og brudemakeup og at komme i sin brudekjole kan bundfælle sig. Følelserne er store på
bryllupsdagen – også mens forberedelserne står på. Det er vigtigt at give sig selv lov til at være, blot for en stund. For en brud, der vælger en senere vielse, betyder det også luksustid sammen med brudepiger og veninder, der hygger om bruden og skåler i champagne.

Brudestyling.dk er professionelle stylister. Vi har allesammen stor erfaring med styling af hår og makeup til den store dag.

Share: / / /


Copyright © 2019 Brudestyling.dk