40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Brudemakeup

Brudemakeup Header

Brudestyling.dk

Hos Brudestyling.dk står vores professionelle stylister klar til at hjælpe dig med din brudemakeup.

Vores stylister lægger ikke bare en brudemakeup. Vi går skridtet videre og sørger for at forberede din hud med forskellige kvalitets produkter der sørger for, at give din hud glød, fugt og shine inden stylisten lægger din brudemakeup, herved skaber stylisten de mest optimale betingelser for din brudemakeup, hvilket vil sikre holdbarheden af makeuppen bryllupsdagen igennem. Vores stylister benytter sig kun af rene kvalitetsprodukter til din hud.

Hos Brudestyling.dk har du mulighed for at vælge en prøvesession. Fordelen ved en prøvesession er at du som brud i god tid inden den store dag, sammen med stylisten kan få testet dit brudemakeuplook. Til prøvesessionen vil det derfor være en god idé, at du på forhånd har gjort dig nogle tanker omkring din brudemakeup. På denne måde kan stylisten nemmere spore sig ind på dine ønsker og herved opnår du det bedste forløb og resultat med dit færdige look. Hvis du mangler inspiration, kan du kigge i vores portfolio her på hjemmesiden.

En anden fordel ved en prøvesession er at du på din bryllupsmorgen kan læne dig tilbage med ro i maven og lade vores stylist tage ansvar for at forskønne dig mens du nyder et glas champagne med dem du holder af.

Vores stylister vil altid tage udgangspunkt i dine ønsker og tage højde for hvad der vil være klædeligt til dig samt fremhæve dine smukke træk mest muligt.

Se mere om vores priser og pakkeløsninger her

Følg os på sociale medier!
Copyright © 2019 Brudestyling.dk