40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

august 24, 2018

Sommer Bryllup

Sommer Bryllup

Eksklusivt sommerbryllup på Rohden Gods

Bliv inspireret til et eksklusivt sommernbryllup af vores lookbook fra Rohden Gods. Med lækre rammer og high-class stemning, er rammerne helt perfekte til jeres smukke sommerbryllup, hvor stemning, mad, gæster og brudeparret går op i en højere enhed.

Når vi styler en brudemakeup og hårstyling, skal stylingen være smuk under hele bryllupsdagen og til ud på de sene nattetimer. Mange brude spørger ind til holdbarheden og udtrykket i brudemakeuppen. Det er vigtigt at holde sig for øje, at brudemakeuppen er en helt særlig makeup. Det er ikke en festmakeup, dagmakeup eller den makeuptype, bruden lægger til daglig. Brudemakeuppen skal tage afsæt i brudens personlighed og afspejle den. Vigtigt er, at brudemakeuppen er virkelig smuk, yndefuld og super, super glamourøs. En brudemakeup er noget for sig, og den skal gøre sig perfekt både i lyse og mørke timer.

Vi karakteriserer en brudemakeup som en virkelig smuk og klassisk makeup. En bryllupsfest er en følelsesladet fest, hvor I krammer, kysser og fælder en tåre. Du vil naturligvis bære en makeup, der klarer alle situationer.

Brudestyling.dk er professionelle stylister. Vi har allesammen stor erfaring med styling af hår og makeup til den store dag.

Share: / / /


Copyright © 2019 Brudestyling.dk