40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Hvem er vi?

Mariahjemmemiljø0012

Brudestyling.dk

Hos Brudestyling.dk er vi over 30 dygtige stylister, der er klar til at tage hånd om din styling til din store dag. Vi er alle uddannede frisører, og er rigtig dygtige til at style den perfekte hårstyling og brudemakeup. Vi lytter til dine ønsker i stylingen og guider dig gerne på vej. Vi har mange års erfaring i brudestylings.

Læn dig tilbage bryllupsmorgen og nyd en skøn og behagelig brudestyling. Stylisten styler din brudemakeup og den smukkeste hårstyling i dine rammer. Om I er hjemme, på kroen eller slottet, så kommer stylisten til dig. Du kan nyde bryllupsmorgen sammen med dine tætte veninder, mor eller svigermor, inden festlighederne går løs. I kan skåle i champagne, alt imens stylisten hygger om Jer.

Følg os på sociale medier!


Sådan arbejder vi

Vores kerneydelse er brudestyling, og vi er specialister i bryllupsopsætning – styling af hår og makeup på ’Den Store Dag’.

Vi kommer gerne ud til dig på din store dag, gerne fra morgenstunden. Alt bliver planlagt efter dit ønske. Vi gør dig til den smukkeste brud. Vi råder og vejleder dig, både indenfor hår, brude make-up, accessories mm. Vi er et professionelt team at stylister.Copyright © 2019 Brudestyling.dk