40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Brudehår

Brudehaar Header

Brudestyling.dk

Hos Brudestyling.dk har vores professionelle stylister erfaring med at skabe unikke looks og fantastisk brudehår.

Når det gælder dit brudehår, er der mange ting du skal tage højde for. Når du vælger en af vores stylister fra Brudestyling.dk til at sætte dit brudehår har du derfor mulighed for, at få en prøvesession hvor du sammen med stylisten laver en test af dit brudehår, således at looket er testet af inden den store dag.

Til denne session finder I sammen ud af hvilket look du ønsker dig, det er derfor en god idé at du har gjort dig nogle tanker om dit brudehår før denne session. Hvis du mangler inspiration til dit brudehår, kan du eventuelt kigge i vores portfolio her på hjemmesiden for at finde inspiration.

Fordelen ved en prøvesession er at det skaber tryghed for dig, således at der er en konkret plan for hvad der skal ske på selve bryllupsdagen, så du på din bryllupsdag bare kan læne dig tilbage og nyde dagen med dem du holder af mens vores stylist gør dig smuk og klar til at gå op ad kirkegulvet.

En håropsætning til bryllup er en yderst vigtig og ansvarsfuld opgave. Hos Brudestyling.dk vil du der derfor kun møde passionerede, erfarne og professionelle stylister som ynder at yde deres bedste samt skabe gode og positive rammer for dig på din store dag, så du får en god oplevelse af håropsætning til dit bryllup.

Se mere om vores priser og pakkeløsninger her

Følg os på sociale medier!
Copyright © 2019 Brudestyling.dk