40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Hvad koster en brudestyling?

Vi har priser hvor alle kan være med!

Luksus-stylinger til bruden

Deluxe Styling
uden testopsætning

4.499 kr.

Den prisvenlige løsning

Styling af hår (inkl. materialer)
Styling af make-up (inkl. materialer)
Stylistens kørsel til din adresse
Ca. 2,5 times styling bryllupsmorgen
Inkl. lækker Goodiebag (lille)
Testopsætning inden brylluppet
Styling hos Brudestyling Topstylist

Fuld Deluxe Styling inkl.
håropsætning og make-up

5.799 kr.

Valgt af mere end +1.000 tilfredse brude

Styling af hår (inkl. materialer)
Styling af make-up (inkl. materialer)
Stylistens kørsel til din adresse
Ca. 2,5 times styling bryllupsmorgen
Inkl. lækker Goodiebag (mellem)
Testopsætning inden brylluppet
Styling hos Brudestyling Topstylist

Deluxe Styling
af Topstylist

6.899 kr.

De bedste VIP stylister i Danmark

Styling af hår (inkl. materialer)
Styling af make-up (inkl. materialer)
Stylistens kørsel til din adresse
Ca. 2,5 times styling bryllupsmorgen
Inkl. lækker Goodiebag (stor)
Testopsætning inden brylluppet
Styling hos Brudestyling Topstylist

Vores kunder giver os en TrustScore på 8,8 ud af 10
Se Trustpilot-anmeldelser

Vores kunder giver os 4,9 ud af 5 på Facebook
Se Facebook-anmeldelser

“Jeg var super glad og tilfreds for min styling!” – Louise
Se alle kundeudtalelser

Derfor skal du vælge en professionel stylist til dit bryllup

Når bryllupsdagen oprinder, kommer brudestylisten til din location, og kreerer din brudemakeup og håropsætning. Du kan nyde forberedelserne i fulde drag, mens stylisten kreerer din hårstyling og brudemakeup. Ønsker din mor, søster, veninde eller brudepiger en styling, sætter vi tid af til det.

Vi laver altid en testopsætning inden bryllupsdagen, hvor stylisten sammen med dig gennemgår brudemakeuppen og hårstylingen. Det er en god ide, at du har billeder af din brudekjole til testopsætningen. Hårstylingen og hele looket gennemgåes sammen med stylisten.

Brudestyling.dk er i hele Danmark – Vi kommer hjem til dig – til både testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Øvrige brudestylinger

Vælg blandt vores andre brudestylingsmuligheder, eller styling til dem du elsker

Brudemakeup inkl. testopsætning

3.500 kr.

Komplet styling af make-up

Håropsætning inkl. testopsætning

4.499 kr.

Komplet styling af brudehår

Styling af dine brudepiger

fra 1.800 kr.

Styling af brudepiger inkl. hår og make-up

Typiske spørgsmål – Få svar her

Følger der en testopsætning med til en brudestyling?

Testopsætningen ligger ca. 3-4 uger inden brylluppet og foregår hjemme hos dig. Til testopsætningen gennemgår du sammen med stylisten både din brudemakeup og hårstyling. Stylisten vil altid råde og vejlede dig igennem stylingen.

Det er muligt at lægge sin testopsætning tidligere. Vi planlægger vores testopsætning ud fra, hvad der passer for den enkelte kunde. Vores kunder fra Norge, Sverige og andre lande kan planlægge sin testopsætning i forbindelse med deres besøg i Danmark.

Det er muligt at booke forskellige brudestylings-pakker alt efter behov.

Skal jeg forberede noget til min testopsætning?

Det vil altid være den samme stylist, der laver både testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Stylisten har alle stylingsprodukter og makeup produkter med. Vi vejleder vores kunder til at have fx slør og accessories klar til testopsætningen. På den måde kan du sammen med stylisten teste din brudestyling af som et færdigt look. Har du spørgsmål til brudemakeuppen, hudtype, holdbarhed eller andet, er det godt at have parat til testopsætningen.

Hvor lang tid tager testopsætningen?

Til testopsætningen gennemgår stylisten sammen med dig både din brudemakeup og hårstyling. Stylisten vil tage udgangspunkt i dine ønsker og ideer for stylingen, samt hvad der er klædeligt, og det hun ser. I vil have en god dialog omkring hele stylingen og teste dine ønsker af.

Som oftest laver man en skitse af hårstylingen til testopsætningen, så det tydeligt fremgår, hvordan hårstylingen er. Stylisten vil altid råde og vejlede dig i forhold til, hvilke muligheder hun ser. Hav gerne din brudekjole ved testopsætningen eller billeder af din brudekjole. På den måde kan stylingen bindes op omkring hele looket og komplementere dig.

En testopsætning varer ca. 2 timer

Skal jeg have nyvasket hår til testopsætningen?

Til testopsætningen gennemgår stylisten sammen med dig brudehåret. Det er som udgangspunkt ikke en god ide at vaske håret lige inden testopsætningen, da håret let bliver flyvsk at arbejde i. Det giver ikke det bedste udgangspunkt for en smuk hårstyling og dermed ikke de bedste vilkår for at teste en hårstyling af til sit bryllup. Undgå gerne at vaske håret 24 timer inden testopsætningen.

Stylisten vil rigtig gerne vejlede og råde dig omkring korrekt hårpleje inden bryllupsdagen. Mange kunder har en tendens til at overvaske deres hår, da billigere produkter er fyldt med silicone, der gør håret blødt, men også danner en skal omkring hårstrået og lukker håret inde. Håret føles derfor hurtigt fedtet, og derfor vaskes håret hyppigere. Sunde hårprodukter skaber de bedste betingelser for et strålende og sundt hår op til brylluppet. Et sundt hår vaskes som udgangspunkt hver 3.-4. dag, og da kunders udgangspunkt for at vælge de korrekte plejeprodukter er forskellige, vil vores vejledning være individuelt tilpasset den enkelte kunde. Spørg rigtig gerne vores stylist til råds omkring din hårpleje i tiden op til brylluppet. Herved skabes de bedste betingelser for en smuk og strålende brudeopsætning også.

Prisen er incl. kørsel.

Prisen for en brudestyling er incl. kørsel, materialer, testopsætning. Det er en samlet ´pakke´vi tilbyder dig til din store dag.

Hvor lang tid tager en brudestyling bryllupsmorgen?

Brudestylingen bryllupsmorgen tager altid udgangspunkt i testopsætningen. Stylisten har sammen med dig gennemgået både brudemakeuppen og hårstylingen til testopsætningen, og bryllupsmorgen skal det hele bare være 100%. Hvor stylisten til testopsætningen lavede en skitseopsætning og lagde en smuk brudemakeup, vil stylisten nu virkelig kredse for detaljerne. Læn dig gerne tilbage og nyd bryllupsmorgen med alt hvad der følger med. Der er ikke noget, du skal tænke på, for alt er testet af til Jeres testopsætning.

En styling bryllupsmorgen tager min. 2 timer. Tiden for stylingen afhænger altid af den enkeltes udgangspunkt for stylingen og hvilken styling, der skal laves. Stylisten har sammen med dig til testopsætningen aftalt, hvornår I begynder stylingen bryllupsmorgen. Derfor er alt planlagt på forhånd, så bryllupsdagen kan nydes fuldt ud.

Må jeg have nyvasket hår bryllupsmorgen?

Stylisten vil rigtig gerne vejlede og råde dig omkring korrekt hårpleje inden bryllupsdagen. Herunder også, om du må have nyvasket hår bryllupsmorgen. Da kunders grundlag for et håropsætning og korrekt pleje af håret er forskelligt, er det vigtigt, at du sammen med stylisten gennemgår, om det er en god ide at du vasker håret bryllupsmorgen. Med korrekt brug af de rigtige plejeprodukter vil muligheden være tilstede, og det er for mange brude en frisk følelse at have nydt et lækkert bad aftenen inden eller starte bryllupsmorgen med en lækker opfriskning.

Mange kunder har en tendens til at overvaske deres hår, da billigere produkter er fyldt med silicone, der gør håret blødt, men også danner en skal omkring hårstrået og lukker håret inde. Håret føles derfor hurtigt fedtet, og derfor vaskes håret hyppigere. Sunde hårprodukter skaber de bedste betingelser for et strålende og sundt hår op til brylluppet. Et sundt hår vaskes som udgangspunkt hver 3.-4. dag, og da kunders udgangspunkt for at vælge de korrekte plejeprodukter er forskellige, vil vores vejledning være individuelt tilpasset den enkelte kunde. Spørg rigtig gerne vores stylist til råds omkring din hårpleje i tiden op til brylluppet. Herved skabes de bedste betingelser for en smuk og strålende brudeopsætning også.

Korthåret - En lækker korthårsstyling til bryllup

Vi styler mange brude, der har en lækker korthårsfrisure. Når man er korthåret er der flere muligheder for en lækker styling til bryllup. Stylisten kan føne en lækker styling med volumen, så håret bliver rigtig frisørsat, eller style et look i håret, der er frisk og nyt. En korthårsfrisure kan bære slør, smukke accessories som headpieces eller blomster for at gøre stylingen endnu mere romantisk eller lækker. Mulighederne er mange, og stylisten vil altid tage udgangspunkt i dit grundlag for stylingen samt dine ønsker.

Kører Brudestyling.dk i hele landet?

Vores stylister styler brude i hele landet. Ring gerne +45 29622770 for en uforpligtende snak og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Hvor lang tid i forvejen skal man booke en brudestyling?

Hos Brudestyling kan du booke hele året rundt. Book gerne i så god tid som muligt, så du er sikret en af vores eftertragtede tider til dit bryllup.

Mine brudepiger vil gerne styles bryllupsmorgen?

Vælger du en lækker styling til dine brudepiger, vil stylisten altid sammen med dig afsætte den rigtige tid til stylingen for Jer bryllupsmorgen, og I vil sammen gennemgå Jeres ønsker, så I sammen er helt klar til den store dag.

I aftaler til testopsætningen, hvornår I starter stylingen bryllupsmorgen, så alt er i trygge rammer. Når du booker din brudestyling har du mulighed for at booke ekstra stylings til dine brudepiger. Ønsker du at tilkøbe dine ekstra stylings senere hen, er muligheden til stede, men vi garanterer ikke, at stylisten har flere ledige tider.

Priser & betalingsbetingelser

Betalingsmuligheder:

Mobilepay: 29 62 27 70

Webshop: Visa/Dankort, Mastercard, Mobilepay, Debitkort

Bankoverførsel: Nordea Regnr.: 2440   Kontonr.: 6893631672

Læs mere her http://brudestyling.dk/betalingsbetingelser/

Jeg kender en der sætter mit hår, - Kan jeg bestille en brudemakeup?

Vores stylister kommer gerne og lægger en smuk og lækker brudemakeup bryllupsmorgen. Der følger naturligvis en prøvemakeup med. Testmakeuppen ligger ca. 3-4 uger inden bryllupsmorgen. Stylisten ringer ved bookingtidspunktet til dig og aftaler dato for testopsætning.

Jeg får lagt min brudemakeup, - Kan jeg bestille en håropsætning?

Vores stylister kommer gerne og styler en fantastisk håropsætning på din bryllupsdag. Der følger naturligvis en testopsætning med 3-4 uger inden bryllupsdagen. Stylisten ringer ved bookingtidspunktet til dig og aftaler en dato for testopsætning.

Ledige stillinger - Stylist

Er du vores nye stylist?

Hos Brudestyling søger vi jævnligt dygtige stylister til at servicere vores brude. Vi vil rigtig gerne høre fra dig. Ring gerne for en uforpligtende snak på mobil 29 62 27 70.

Skal vi ringe dig op?

Vi hjælper dig meget gerne over telefonen og besvarer alle de spørgsmål du måtte have.    Copyright © 2019 Brudestyling.dk