40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Udtalelser fra vores glade kunder

Et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder

Jeg kan ikke andet end at give min varmeste anbefaling til Brudestyling.dk.
Mine ønsker blev forstået og indfriet til punkt og prikke. Utrolig professionel styling, varm, blid og meget venlig. Stylisten havde på selve dagen endda overskud samt overblik til at kunne klare en ekstra styling til min mor.

–  Camilla

Jeg var så glad for min styling. Makeuppen og håret holdt hele aftenen og jeg havde stadig flotte slangekrøller dagen efter.
Jeg var 110% tilfreds med min styling.

–  Wbn

Maria was fabulous! Jeg kan ikke sige hvor glad jeg var med mit hår og make-up til mit bryllup. Alt var bare perfekt. Alle kommenteret på det og jeg vil ønske jeg kunne have hende til at lave mit hår og make-up hver dag! Jeg skal 100% anbefale hende til alle i vores vennerkreds.

– Elisabeth

Camilla er helt utrolig sød og helt vildt dygtig. Hun ringede til mig og vi aftalte en dag vi skulle lave en prøveopsætning samt prøve makeup. Det foregik hos mig omkring 3-4 uger inden brylluppet. Hun havde ALT med. Der manglede virkelig intet!

Camilla forstod hurtigt hvad jeg kunne tænke mig og hvad jeg drømte om, det gjorde mig meget tryg 🙂

På selve dagen mødte Camilla op i god tid (hvilket betydet rigtig meget for mig) så vi kunne hygge med det – det er vigtigt på sådan en dag, at man nyder hvert øjeblik, og ikke stresser mere end man gør i forvejen ;D

Jeg fik rigtig mange komplimenter, både for hår og makeup og kan absolut anbefale Camilla til alle 🙂

– Sofie

Jeg er så glad for, at jeg valgte Brudestyling.dk. Jeg fik sat hår og lagt makeup af Sajada, og hun var simpelthen så sød og dygtig. Både på bryllupsdagen og til testopsætningen brugte hun over 3 timer på at style mig, så jeg fik virkelig meget for pengene. Sajada var super lydhør og gjorde alt, hvad hun kunne, for at mit “look” blev præcis, som jeg ønskede, og jeg var super tilfreds med resultatet. 🙂

Maria fra Brudestyling.dk var også meget hjælpsom i forbindelse med booking. Alt i alt en super god oplevelse, som bestemt kan anbefales!

– Ninna

Jeg kan varmt anbefale brudestyling.dk
Brudestylisten lavede den smukkeste hårstyling og brude makeup i forbindelse med mit bryllup den 18/8-2018.

De varmeste anbefalinger herfra.

– Britt

Tusinde tak for god service & vejledning.
Shahnaz var med til at style mig og min mor på min bryllupsdag, og alt fra hår til makeup levede fuldstændig på til vores forventninger. Sød, empatisk og enormt talentfuld!
Brudestyling.dk kan på det varmeste anbefales herfra 🙂

– Tanja

Jeg fik den bedste behandling og hun gik ikke før jeg var helt tilfreds..
Utrolig glad for jeg fik denne gave fra min svigermor og er fuldt ud tilfreds med alt hvad der blev gjort.. 10 ud af 10 stjerner..

– Rebecca

Jeg følte mig i trygge hænder hos Sajada, og mit hår blev så smukt og fint. Så dejligt med en testopsætning nogle uger inden, der gjorde én endnu mere tryg. Det var alle pengene værd – og faktisk rimelig billigt når man sammenligner med andre. 1000 tak til jer – og især Sajada 🙂

– IVCopyright © 2019 Brudestyling.dk