40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Mød Brudestyling.dks team

Brudestyling.dk består af et passioneret og professionelt team af stylister, som allesammen har stor erfaring med brudestyling og de udfordringer der er, når bruden skal styles til den store dag. Vi glæder os også til at style dig:-)

Maira

Maira er en professionel brudestylist og har en baggrund som frisør. Maira har mere end 14 års erfaring i stylingsbranchen og har både assisteret og stylet til foto shoot og events. Maira vil altid lytte til dine ønsker for stylingen og sammen med dig gennemgå din brudemakeup og hårstyling inden den store dag. Vi er super stolte af Maira.

IMG 7557 Maira
21952676_10155677382040629_50015699_o

Amalie

Amalie er uddannet fra Art of Style and Makeup og arbejder professionelt med både håropsætninger og make-up. Amalie har erfaring indenfor vejledning af make-up i butik, har været ansættelse hos et professionelt make-up mærke. Arbejder som freelancer.

´Mit mål med mine brudestylinger er at få dig til at føle dig smuk!

Linh

Linh er professionel stylist med flere års erfaring som frisør og stylist. Linh deltager gerne på photoshoots og stylings opgaver, og assisterer på modeugen. Du vil være i helt trygge hænder hos Linh, der kompetent tager vare om dine ønsker på din store dag. Linh har erfaring fra styling til shows og events.

IMG 7890
Billede til fotoserie 6 (2)

Kirstine

Uddannet som professionel makeup stylist hos Art of Style and Makeup. Freelance makeup stylist. Kirstine elsker at arbejde med udtrykket i makeuppen, giver gode råd og vejledning i stylingen. Finder i fællesskab med kunden det helt rigtige makeuplook til den store dag.  I sit arbejde lægger Kirstine stor vægt på at yde en god service samtidig med, at hun har et godt øje for detaljen.

Iris Maggy

Uddannet fra Art of Style and Makeup. Freelance stylist hos Brudestyling. Professionel brudestylist og har øje for detaljen i stylingen hos bruden. Iris er super serviceminded og lytter til dine ønsker for stylingen.

IMG_9524 (3)
1

Shahnaz

Shahnaz er 36 år og bor i Albertslund med sin mand og 2 børn. Shahnaz er uddannet med den 4 årige frisør, kosmetolog og har diverse kurser indenfor skønhedsbranchen og har minimum 15 års erfaring.

Hawra

Hawra er uddannet fra Art of Style and Makeup. Hawra arbejder som freelance stylist hos Brudestyling. Hawra har øje for detaljen i stylingen hos bruden.

Hawra er super serviceminded og lytter til dine ønsker for stylingen.

IMG_9700
2014-10-06 19.29.45

Sus

Sus er makeup artist uddannet fra Makeupskolen i Odense og Hårakademiet i Aarhus. Hun elsker at arbejde med beauty og få det helt rigtige look frem på den store dag – med fokus på naturlig skønhed indefra, den lækreste hud og de smukkeste øjne.

Maria

Uddannet fra Unicos Kosmetologskole som makeup stylist og hair stylist. Freelance stylist til bryllup og indehaver af Brudestyling.dk

Uddannet hos Nicci Welsh Academy – Braiding.

Kursus hos Sofia Geideby

Har mere end 10 års erfaring som stylist til bryllup.

Sisse_Erik_Forberedelser (65 of 104)
Glo_med tekst

Cecilie

Uddannet frisør og har specialiseret sig i brudestylings. Cecilie er professionel og virkelig dygtig til at kreere hårstylings og en smuk brudemakeup.

Julie

Sjælland

Professionel stylist i hårstyling og brudemakeup. Freelance stylist og deltager løbende i workshops og kurser for at tilbyde de sidste nye trends indenfor faget. Julie har stor flair for at style smukke håropsætninger og lave brudemakeup.

IMG_1336
zahara1

Zahara

Uddannet som professionel makeup og hårstylist fra Makeup og Stylist Academy. Arbejder som professionel stylist i hårstyling og makeup til bryllup. Zahara er super dygtig til at lave smukke brudemakeupper og hårstylings.

Stina

Uddannet kosmetolog og er professionel makeup stylist. Stina har uddannet sig i hårstyling og laver de smukkeste håropsætninger.

Stina
IMG_20171218_135813_resized_20180123_032104106

Marlene

Uddannet Frisør, makeup artist og har mange års erfaring i skønhedsbranchen. Marlene underviser på Beauty Academy nye stylister i skønmakeupper og brudemakeupper. Marlene har fokus på de sidste nye trends, kreative ideer og skaber netop den stil som passer perfekt til dig.

Camilla

Uddannet frisør, makeup artist v/ Sine Ginsborg og masterclass kursus i makeup styling i trends og teknikker. Arbejder derudover på foto shoots, musikvideo´r, reklamefilm mv. Camilla vægter at lave smukke brudemakeupper og hårstylings tilpasset den enkelte brud.

IMG_7090
IMG_3145

Sajada

Vi er super glade for at Sajada er en del af vores professionelle team ved Brudestyling.dk. Sajada gør meget ud af den enkelte brudestyling og får dig til at føle dig godt tilpas. Sajada er en dedikeret stylist i beauty branchen og gør meget ud af at skabe et look, du føler dig godt tilpas i ud fra dine ønsker og behov.

Aleyna

Uddannet professionel makeup stylist. Aleyna er vores dygtige makeup ekspert og har specialiseret sig i brudemakeupper. Aleyna har flere års erfaring i beauty branchen, både som makeup artist og konsulent. Aleyna er super dygtig til at kreere den perfekte brudemakeup til den enkelte brud.

Udklip
IMG_9258

Thine

Uddannet Frisør og makeup stylist. Thine har mange års erfaring i frisørbranchen og skønhedsbranchen, indenfor frisørarbejde, hårdesign, farvning, kunderådgivning & vejledning, opsætning af hår, extensions etc. Thine kreerer en hårstyling og brudemakeup med fokus på bruden.

Lisa

Lisa er en af vores dygtige stylister i teamet hos Brudestyling.dk. Lisa er en kreativ stylist med stor passion for hår og makeup, og en af hendes spidskompetencer er styling af brudehår og brudemakeup. Lisa er yderst kvalitetsbevidst i stylingen af den enkelte brud – også i forståelsen af den enkelte bruds ønsker for brudestyling.

Lisa komplementerer vores team af dygtige stylister hos Brudestyling.dk. Vi er super glade for Lisa, og de smukke stylings hun kreerer.

IMG_2355
IMG 6865

Louise

Dygtige Louise er uddannet frisør, hår og makeup stylist. Louise brænder for at kreere smukke stylings og er super dygtig i brudemakeuppen. Louise laver de flotteeste hårstylings og luksuriøse stylings. Det er en stor oplevelse at blive gift, og Louise vil gøre meget ud af at vejlede dig og give dig den smukke styling, du ønsker.

Janni

Uddannet professionel makeup stylist v. Anja Laursen, hår stylist v/Hårakademiet. Stylecoach v. Tini Owild. Janni har mange års erfaring i modebranchen, fra foto shoots og reklamefilm.

Janni er yderst professionel i sit arbejde;- hvor det vigtigste er, at bruden føler sig godt tilpas, tryg omkring stylingen og klar til at blive den smukkeste udgave af sig selv på den store dag.

janni
Glo_med tekst

Liza

Uddannet Frisør, makeup artist og har mange års erfaring i skønhedsbranchen. Marlene underviser på Beauty Academy nye stylister i skønmakeupper og brudemakeupper. Marlene har fokus på de sidste nye trends, kreative ideer og skaber netop den stil som passer perfekt til dig.

Caroline

Caroline er vores super sprudlende og kreative stylist, der bare er en virkelig dygtig brudestylist. Caroline arbejder med brudemakeup og stylings af hår til brude. Vi er stolte og glade for, at have fået Caroline med om bord i teamet. Caroline er yderst serviceminded og elsker at nørde sit arbejde.

IMG_3149
IMG_2526

Tamara

Dygtige og top professionelle Tamara er en af vores kompetente stylister i teamet hos Brudestyling.dk. Tamara har en særlig passion for styling i hår og makeup til bryllup, og har mange års erfaring i frisør- og stylingsbranchen. Fokus på detaljen og det intense arbejde med at samle stylingen i et flot hele er unikt, og det mestrer Tamara til fulde.

Tamara er en humørbombe med en masse positiv energi. Tamara har dig som kommende brud i fokus, lytter til dine behov og ønsker i stylingen.

Isabel

Super dygtige Isabel er en del af vores team hos brudestyling.dk, og det er vi rigtig glade for. Isabel har arbejdet som stylist i udlandet, bla. hos Tony & Guy, og er en virkelig professionel hår og makeup stylist. Isabel forstår at lave de smukkeste stylings.

isabellabillede
IMG_2790-min

Rikke Josephine

Vi er så glade for at have Rikke Josephine med på holdet af professionelle stylister hos Brudestyling.dk. Rikke Josephine er professionel stylist, har øje for detaljen og er en rigtig dygtig brudestylist. Ved siden af arbejdet hos Brudestyling.dk arbejder Rikke Josephine på film og foto shoot. Rikke Josephine følger med i branchens nyeste teknikker og færdigheder.

Kristina

Er frisør og uddannet makeup artist hos Sine Ginsborg. Kristina har assisteret indenfor modebranchen igennem de sidste par år og er en super dygtig og engageret stylist.

image2 (1)
IMG 7774

Kiki

Har mere end 10 års erfaring som stylist til bryllupper. Kiki er super dygtig på både brudemakeuppen og hårstylingen og får dig til at føle som en million bryllups morgen. Kiki arbejder som high end frisør, har deltaget på modeugen og deltager gerne på stylingsjobs for magasiner og blade. Kiki har et skarpt øje for de sidste nye trends indenfor beauty branchen.Copyright © 2019 Brudestyling.dk