40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Joannas bryllup

.albumtemp (17)
.albumtemp (16)
.albumtemp (14)
.albumtemp (11)
.albumtemp (9)
.albumtemp (8)
.albumtemp (7)
.albumtemp (6)

Joannas juni bryllup.

Joannas styling bryllupsmorgen:

Joannas styling var amazing. Hun blev simpelthen så flot, og det ved man som stylist, når man ser sin brud kigge i spejlet og være så glad og lykkelig, som man kan være. Der er et tilfreds og lykkeligt smil i ansigtet. Så ved man, at man har ramt plet 100 procent. Det giver så stor glæde.

Hvad inspirerede til Joannas styling?

Ført i processen havde Joanna været omkring forskellige typer håropsætninger, men faldte tilbage til noget lækkert fylde og en helopsætning af al håret. Joanna har et langt og fyldigt hår, og vi havde meget at lege med. Joanna har nemlig en super lækker hud og et fyldigt hår.

Hvordan finder man frem til den helt rigtige hårstyling?

Sammen med Joanna gennemgik vi forskellige hårstylings til testopsætningen. Vi kiggede billeder og talte om, hvad Joanna selv kunne lide, og Joanna fik gode råd fra stylisten om stil;- også at hårstylingen skulle være et match til brudekjolen. Det er vigtigt at se sig selv med det look, man forestiller sig. Der er stor forskel på at se en hårstyling som model på fotos og den samme styling stylet på sig selv. Det er også i den proces, at man som stylist, kan vejlede bruden i ´den rigtige retning´, hvis stylisten ser nogle muligheder.

Er hårstylingen identisk ved testopsætningen som bryllupsmorgen?

En testopsætningen er som ordet siger, en test. Vi stylister plejer at sige, vi laver en skitse af hårstylingen på bruden og bryllupsmorgen kæler vi meget mere for detaljerne og gennemarbejder hele håret. Det er vigtigt, der er forskel. Man kan også opleve ved testopsætningen, at man er igennem flere mulige håropsætninger, inden vi sammen finder den helt rigtige, og så er det vigtigt, at hele håret ikke er stylet som bryllupsmorgen, og vi har muligheden for at modellere nye styles ind, vi kan vise bruden.

Følg os på sociale medier!


Elsker du denne stil?

Skriv til os om det look du ønsker til dit bryllup.Copyright © 2019 Brudestyling.dk