40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Betinas bryllup

.albumtemp
.albumtemp (5)
.albumtemp (4)
.albumtemp (3)

Betinas bryllup

Hvordan styles en brud til bryllup?

Skal det være klassisk, bohemen, romantisk eller kantet? Der er ikke noget bedre end at sidde og lade sig inspirere og beskrive hvordan drømmebrylluppet skal være.

Betinas brudelook er inspireret af romantik og det klassiske brudelook, hvor der er kræset for detaljen. Sammen med Camilla, der er Betinas stylist, er både brudehåret og makeuppen testet igennem inden bryllupsmorgen. Det skaber tryghed og ro i tiden op til bryllupsdagen og bryllupsmorgen giver det overskud, fordi både Betina og Camilla vidste, hvad der skulle ske.

Bryllupsdagen er den eneste dag, hvor man som brud virkelig får lov at shine igennem og have en prinsessekjole på. Derfor går mange som Betina all in. For hvornår skulle man ellers gøre det? Vi er helt forelsket i Betinas brudekjole, der er elegant med blonde og masser af tyl forneden. På en elegant og luksuriøs prinsesseagtig måde er Betina smuk på sin bryllupsdag. Håret er smukt stylet i bløde fald, og selvfølgelig intet prinsessebryllup uden et slør, og her har Betina valgt et langt smukt slør, som hæftes i opsætningen.

Tusind tak til Betina fordi du vil dele Jeres store dag med os – Et stort tillykke med jeres fine bryllup ønskes i fra hele Brudestyling.dk

Følg os på sociale medier!


Elsker du denne stil?

Skriv til os om det look du ønsker til dit bryllup.Copyright © 2019 Brudestyling.dk