40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Søs bryllup

.albumtemp (9)
.albumtemp (10)
.albumtemp (7)
.albumtemp (5)
.albumtemp (3)
.albumtemp (11)
.albumtemp (2)

Søs bryllup

Værdien af en professionel stylist til brylluppet:

  1. Jeres stylist sørger for, at I får det, som I ønsker det.
  2. Hun er engageret i arbejdet og har hele tiden dig i fokus. En professionel stylist fanger dine specielle fortrin og fremhæver dem.
  3. En professioenl stylist har viden, erfaring og engagement, der kommer dig som brud til gode.
  4. I en professionel styling vil der næsten altid anbefales en testopsætning inden bryllupsmorgen. Til testopsætningen gennemgår I sammen brudemakeuppen og hårstylingen.

Bryllupsdagen:

Når Jeres bryllupsdag oprinder kender både du og stylisten stylingen, fordi den er testet af ved testopsætningen. Det skaber en tryghed for dig og giver den nødvendige ro i tiden op til brylluppet. Det er så vigtigt at have talt med sin stylist op til brylluppet. Så kan man bedre slappe af og nyde dagen. En af fordelene ved at ansætte en professionel stylist er, at stylingen bliver perfekt og holder hele dagen. Stylisten er der for at arbejde; -ikke deltage i jeres bryllupsfest, og i løbet af arbejdstiden laver stylisten det, som I er blevet enige om forud for bryllupsdagen.

Kunsten at vælge sin stylist:

Et indtryk siger mere end tusinde ord og et smukt bryllupsbillede fortæller om jeres store dag. Det er super vigtigt, at bruden har glam og wow faktor på sin bryllupsdag og lyser op med al sin charme på bryllupsbillederne.  Det kræver en dygtig stylist at fuldende et lækkert look og skabe det med øje for den enkelte brud. Det kræver teknik og indsigt at fange brudens personlighed og skabe fortryllelse. Vores professionelle stylister ved, hvilke high end produkte, der skal bruges i en brudemakeup, så den gør sig allerbedst på fotos. Stylisten skaber sammen med dig det brudelook, du drømmer om.

Følg os på sociale medier!


Elsker du denne stil?

Skriv til os om det look du ønsker til dit bryllup.Copyright © 2019 Brudestyling.dk