40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Randis bryllup

CA2A3A16 0F63 43D1 AACD AF51EAFC2D7F
.albumtemp

Randis bryllup

Hos Brudestyling er vi en del af det vidunderlige, romantiske univers, som bryllupper er. Vi styler brude hele året rundt, og hver enkelt brud er unik for os, og det er en ære at få lov at style hver enkelt til netop deres store dag. Randi gav os fornøjelsen af at style hende til sit maj bryllup. Dygtige Isabell fra vores team af stylister var oppe meget tidligt og varetog stylingen af både håropsætning og brudemakeup.

Bryllupsmorgen skal foregå i ro og mag uden stress. Randi kunne læne sig tilbage og nyde stylingen i Isabells trygge hænder. Alt var testet af inden bryllupsmorgen, hvor Isabell havde gennemgået brudehåret og brudemakeuppen sammen med Randi. En brudestyling er altid en ret intens proces, fordi stylisten gør sig max umage for at give det allerbedste til sin brud. Det kan vores brude mærke, og vi får altid krammere og taknemmelighed retur. Som professionel stylist har vi deltaget i mange bryllupper, og den viden og erfaring kommer bruden til gode. Stylisten kender til, hvilke trends, der bliver de gældende i bryllupsverdenen. Vi er i tæt kontakt med brudekjole-husene og kan anbefale forskellige designere al efter type, stil og størrelse.

Stor tak til smukke Randi, der ville dele sin styling sammen med os – Stort tillykke med det smukke bryllup fra alle os i Brudestyling.dk

Følg os på sociale medier!


Elsker du denne stil?

Skriv til os om det look du ønsker til dit bryllup.Copyright © 2019 Brudestyling.dk