40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Ninnas bryllup

.albumtemp (3)
.albumtemp (2)

Ninnas bryllup

Hvorfor vælge en professionel brudestylist?

At vælge sin frisør til at lave sin brudemakeup og hårstyling er en vigtig del af bryllupsplanlægningen. Bruden skal føle sig tryg ved den stylist, der får lov at kreere drømmelooket til sin store dag. Det skal være en stylist, der forstår brudens ønsker for styling af hår og makeup, har sans for dig som type og person og ikke mindst skal man kunne slappe af sammen med sin stylist. Her fortæller vi lidt om, hvorfor det på sigt betaler sig at vælge en professionel stylist.

Det er en afgørende faktor at være ude i god tid, når det gælder om muligheden at vælge en dygtig stylist. Mange stylister bliver nemlig booket flere måneder i forvejen. I begyndelsen kan det synes svært at vide, hvor man skal starte at lede, men et godt råd er at søge inspiration og information i magasiner og veletablerede medier. Her kan man få indblik i stilen og niveauet som stylisten arbejder på.

Når brudelooket skal vælges er det vigtigt at gøre sig tanker om, hvilken stil man ønsker. Det er vigtigt at kunne give sin stylist nogle pejlinger på, hvorhenne man tænker sit look. Er brudemakeuppen i lækre lyse toner med lækker hud og fokus på øjne? Ønskes en beheime opsætning i håret eller skal brudehåret styles i lækre fald half up/half dowm? Der er mange overvejelser og stylisten vil altid overveje din styling i forhold til brudekjolen. At ryggen på brudekjolen passer til hårstylingen, og håret ikke skjuler en smuk udskæring eller blonde. I en brudestyling har stylisten øje for detaljen.

Når du som brud har besluttet dig for en brudestyling er det tid for at booke en konsultation. Her mødes bruden og stylisten og tester både brudemakeuppen og hårstylingen af.

Følg os på sociale medier!


Elsker du denne stil?

Skriv til os om det look du ønsker til dit bryllup.Copyright © 2019 Brudestyling.dk