40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Mias bryllup

.albumtemp (39)
.albumtemp (34)
.albumtemp (32)
.albumtemp (31)
.albumtemp (30)
.albumtemp (29)
.albumtemp (26)
.albumtemp (25)
.albumtemp (22)

Mias bryllup

Hvad er det bedste ved at være stylist?

At kunne forene de to bedste ting på en gang;- at style og kreere smukke makeupper og håropsætninger og være sammen med mennesker. Vi stylister, frisører og makeup artister elsker at arbejde med mennesker, og vi ser det som en tillidserklæring at få lov til style en brud på hendes aller største dag.

At få det personlige og unikke frem i den enkelte brud, kræver at der er god kemi mellem bruden og stylisten. Derfor anbefaler vi altid, at man mødes inden bryllupsdagen. Som stylist har man deltaget i rigtig mange bryllupper, og vi kan derfor også rådgive og vejlede bruden, da det som oftest er første gang for dem. Som professionel oplever man brylluppet fra sidelinjen, og kan derfor bruge disse erfaringer som pejling på, hvordan det kan blive endnu bedre for bruden, man står sammen med.

Derudover vil vi som stylister gerne komme med gode råd i processen af hår og makeup, som har den stil som bruden ønsker. Vi styler jo det brudelook, som bruden bliver foreviget i og ser sig selv i på sine bryllupsbilleder fremover. Vi bliver ofte spurgt, om vi kan style brudepiger, veninder og svigermor/mor med på bryllupsdagen. Bruden vil ofte gerne give sine brudepiger eller tætte familie en gave ved, at de er en del af stylingen og hyggen bryllupsmorgen. Vi vil selvfølgelig meget gerne style flere bryllupsmorgen. Stylingen er et samlingspunkt, og her slapper bruden og gæsterne af og ser med forventning frem til, hvad der skal ske i løbet af bryllupsdagen.

Følg os på sociale medier!


Elsker du denne stil?

Skriv til os om det look du ønsker til dit bryllup.Copyright © 2019 Brudestyling.dk