40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Konfirmationsstyling i maj

.albumtemp (26)
.albumtemp (25)
.albumtemp (24)
.albumtemp (23)
.albumtemp (21)
.albumtemp (17)
.albumtemp (27)

Konfirmationsstyling i maj

Mere end blot hår

En professionel styling er så meget mere end blot pensler og flotte farver. I dag er teknikken og udvalget af styling så bredt, at mange styler selv til hverdag og elsker det. Derfor ved man også som konfirmand, hvad en god styling er, og hvornår både makeup og hår er perfekt.

Mange har en opfattelse af, at blot man er god til at lægge sin egen makeup og style sit eget hår, er man dygtig nok til at style en konfirmand eller style sig selv til et større arrangement. Men en dygtig stylist har flere års erfaring og viden, der rækker langt ud over det at pensle makeup, der skal blendes og styles perfekt. En dygtig stylist har lært at håndtere lys, skygger, ansigtsformer og transformere makeuppen i forhold til dagslys/aftenlys. Mange konfirmationer indebærer at konfirmanden fremtræder smukt i dagslys og også i mere nedtonet lys senere hen på eftermiddagen. Det kræver high end stylingsudstyr at sætte det helt rigtige konfirmationshår, der holder og lave en let konfirmationsmakeup, der ser wow ud hele dagen.

Professionelle stylister er også gode til at komponere stylingen, har kendskab til og erfaring med, hvordan forskellige piger skal styles forskelligt. Nogle stylister arbejder traditionelt mens andre er mere kreative og eksperimenterer med toner, dybde og udformning – uanset bliver resultatet enestående og unikt for den enkelte konfirmand. Investerer I i en stylist til styling til konfirmanden, kan I stole på, at personen engagerer sig i stylingen hele vejen igennem. Stylisten er opmærksom på og prioriterer at fange alle små detaljer i stylingen, så I skal være tilfredse med resultatet.

Følg os på sociale medier!


Elsker du denne stil?

Skriv til os om det look du ønsker til dit bryllup.Copyright © 2019 Brudestyling.dk