40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Katrines bryllup

.albumtemp (11)
.albumtemp (1)
.albumtemp (2)
.albumtemp (3)
.albumtemp (4)
.albumtemp (14)
.albumtemp (16)
.albumtemp (19)

Katrines bryllup

 

Hvad er fordelene ved at hyre en professionel stylist til bryllup?

Der er mange fordele ved at booke en professionel bryllupsstylist, og vi vil komme med lidt forskelligt, som er nogle af de eksempler, vi hører fra vores kunder.

Vores kunder fortæller os, at de er rigtig glade for at få en professionel stylist til at favne deres styling, da stylisten er dedikeret til at lave en styling, der holder og er perfekt til den enkelte brud. Stylisten har øje og fokus på den enkelte bruds karakteristika og fremhæve det. En professionel frisør og stylist kan lave en styling fuld af personlighed, hvor bruden ligner sig selv, men i en ekstravagant udgave.

Samtidig er der en fordel i, at brudepigerne bryllupsmorgen kan styles med og få del i den hyggelige og luksuriøse stemning, der er. Brudepigerne er oplagte som supplement til at danne de hyggelige rammer bryllupsmorgen, fordi de kan hygge om bruden, bringe et glas med bobler og byde på en forfriskning til bruden. Det letter stemningen og bruden hygger sig med de nærmeste omkring sig. En professionel stylist har overblikket, og ved hvad der fungerer, er detaljeorienteret og har faglige kompetencer, der gør, at man kan få den allerbedste wow faktor i sin styling, der viser personlighed og den helt særlige bryllups-udstråling, man som brud har på sin bryllupsdag.

Følg os på sociale medier!


Elsker du denne stil?

Skriv til os om det look du ønsker til dit bryllup.Copyright © 2019 Brudestyling.dk