40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Karinas bryllup

.albumtemp (2)
.albumtemp (3)
.albumtemp (4)
.albumtemp (5)
.albumtemp (6)
.albumtemp (7)
.albumtemp (8)
.albumtemp (9)
.albumtemp (10)
.albumtemp (11)
.albumtemp

Karinas bryllup d. 20. april 2019 var påskelørdag. Vielsen var tidlig på formiddagen, og derfor startede vi stylingen tidlig kl. 8.00 for at være klar til, at Karina skulle ud af døren kl. 10.30. Stemningen var hyggelig, og Karina havde sine 2 veninder ved sin side til hygge og veninde-opvartning.

Forinden havde Karina og jeg haft en testopsætning, hvor vi gennemgik både brudemakeup og håropsætning. Testopsætningen havde Karina og jeg haft i vores salon i Fredericia, hvor vi preppede håret rigtig godt til den store dag.

Bryllupsmorgen startede vi med at style det smukke brudehår og derefter brudemakeuppen. Det er virkelig vigtigt, at den kommende brud er med hele vejen igennem stylingen, og føler sig rigtig godt tilpas. Selvom alt er aftalt til testopsætningen, er der altid små nuancer i stylingen bryllupsmorgen, vi finpudser. Det gør kun stylingen endnu mere perfekt, fordi det er nu, vi har øje for enhver detalje. Det er fedt at se den glød og udstråling som en brud har på sin bryllupsdag. Det er noget helt særligt.

Karinas brudemakeup skulle passe til hendes hverdagsmakeup og naturlighed. Karina er en naturpige og elsker et simpelt men lækkert makeuplook  – makeup no makeup look, hvor huden er super lækker. Gerne med fokus på perfekt indrammede øjne, nude læber og¨klassisk skønhed.

Ønskerne om brudehåret var fokus på fylde, sundhed og shine i en luksuriøs opsætning. Brudesløret skulle falde naturligt ud over opsætningen i fine blonder. Øje for enhver detalje.

Tusind tak til Karina for æren at style dig på din allerstørste dag.

Følg os på sociale medier!


Elsker du denne stil?

Skriv til os om det look du ønsker til dit bryllup.Copyright © 2019 Brudestyling.dk