40 Uddannede Stylister

Vores stylister er uddannede frisører, makeup- eller hår stylister med passion og erfaring i brudestylings.

Vi er i hele Danmark

Vores stylister kører i hele Danmark og kommer hjem til dig - til testopsætning og styling bryllupsmorgen.

Ingen ekstra gebyrer

Din brudestyling indeholder testopsætning og en smuk styling bryllupsmorgen. Ingen ekstra gebyrer for kørsel.

Idas bryllup – et vinterbryllup

.albumtemp (6)
.albumtemp (4)
.albumtemp (5)
.albumtemp (3)
.albumtemp (1)
.albumtemp
.albumtemp (7)
.albumtemp (10)
.albumtemp (9)
.albumtemp (8)
.albumtemp (2)

Idas bryllup – Et vinterbryllup

Ida kontaktede Brudestyling.dk en sen efterårsmåned efter at have købt sin brudekjole hos Trine fra Say-Oui Brudekjoler i Nordjylland. Trine har tidligere sammen med Brudestyling.dk lavet et fotoshoot omkring temaet vinterbryllup, og Ida skulle stå brud en dejlig december dag i 2018. Det kunne ikke passe bedre sammen.

I dette eventyrbryllup sagde Ida og hendes mand ´ja´ til hinanden en smuk december-dag. I tages med bag kulisserne på hvordan Brudestyling.dk arbejder, og vi giver jer et indblik i, hvordan vi styler brudemakeuppen bryllupsmorgen. For os er alle brude unikke og hver brud ønsker den smukkeste styling. Her i 2018 sluttede Brudestyling.dk med at have stylet over 250 brude til bryllup, og Idas bryllup var en af de sidste i rækken med et fortryllende vinterbryllup. Brudestyling.dk henter inspiration fra messer og modeshows, og vi bevæger os ud blandt de dygtigste stylister i både ind- og udland. Vi er en del af den helt igennem vidunderlige verden af bryllupper, og vi vil rigtig gerne fylde jeres hjerter med viden og inspiration til bryllup.

Stylisten til Idas bryllup var Maria fra Brudestyling.dk. Maria har mere end 10 års erfaring som brudestylist og kommer her med nogle input til, hvad der er vigtigt at være opmærksom på i en brudemakeup.

Hvad er vigtigt i en brudemakeup?

Først og fremmest kan man sige, at mange piger i dag er vant til i et eller andet omfang at lægge makeup. Uanset om man er glad for at bruge makeup eller ikke helt har styr på toner, farver og teknikker har mange kommende brude en ide om, hvordan deres brudemakeup skal være. Derfor tager jeg altid udgangspunkt i en rigtig god snak med bruden om, hvordan hun tænker sin brudemakeup og ikke mindst bruger makeup til hverdag. Det er vigtigt, at man kan genkende sig selv i sin brudemakeup. En brudemakeup skal skille sig ud og shine. Som brud skal man være det ekstra og virkelig stråle på sin store dag, men det er vigtigt, at man kan genkende sig selv. At makeuppen er tilpas og lækker, og så skal det være noget ud over det sædvanlige. Med det mener jeg en makeup man ikke kan lægge selv. Når man bestiller en professionel stylist skal man virkelig føle at man får et smukt look, man ikke vil kunne kreere selv. Mange sværger til et makeup – no makeup look, som er den helt perfekte hudtone. Meget gerne en dewy hud, der er velplejet, lækker og fugtet samt fokus på øjnene og lækre bløde læber. Til testopsætningen går man igennem alle detaljer sammen med bruden, så man er sikker på stil og ønsker. For mig er det super vigtigt, at bruden er med hele vejen igennem.

Idas brudemakeup:

Maria og Ida havde sammen lavet en testopsætning inden bryllupsmorgen. Ida lagde vægt på at se naturlig ud og at have en sammenhæng i hele brudelooket.

Maria fortæller: Som stylist ved jeg, at det er vigtigt for bruden at have en holdbar makeup, der ikke vil kræve den store opfriskning i løbet af dagen. En holdbar og fejlfri brudemakeup tager tid at lave, og derfor er det vigtigt for mig at afsætte den korrekte tid til stylingen sammen med den kommende brud allerede til testopsætningen. Når jeg har lavet testopsætningen sammen med bruden, kan jeg være helt præcis omkring hvor lang tid stylingen bryllupsmorgen tager.

Ida og jeg blev enige om, at hun skulle have en rigtig lækker hud, smukke funklende øjne og et high-end klassisk makeup look. Idas stil var sofistikeret, enkel og underspillet. Derfor skulle brudemakeuppen komplementere brudekjolen og hele looket. Når jeg laver den type brudemakeup starter jeg med øjenomgivelserne og får lavet nogle rigtig flotte øjne. Samtidig arbejder med på huden, der skal preppes og arbejdes på, så basen bliver perfekt. Alle produkter jeg bruger har et formål og hvert enkelt produkt skal have tid til at virke i huden. Det er alle de små steps, der fører til slutresultatet, som jeg har for mit indre blik, når jeg arbejder. Jeg er først tilfreds med brudemakeuppen, når jeg kan se brudens personlighed i makeuppen.

Følg os på sociale medier!


Elsker du denne stil?

Skriv til os om det look du ønsker til dit bryllup.Copyright © 2019 Brudestyling.dk